onsdag 19. november 2008

Profilbilde

I går kveld la jeg inn et profilbilde. Det ser helt ok ut i "profilen", men blir veldig veldig grumsetet på boggsida. Akkurat som det er noe med at det blir uklart når det blir så lite?! Er det noen som kan forklare meg hva jeg gjør feil?

6 kommentarer:

Lillian sa...

Er ingen ekspert, men jeg er ganske sikker på at du ikke gjør noe feil. Det er vel ikke helt ulogisk at store bilder blir litt uklare når de blir gjort så små som her, eller? Dessuten kan man jo bare klikke på det, så får man et nydelig, klart bilde av deg! :)

Marit sa...

Ja, jo, men opplevde du det samme? Ditt bilde ser egentlig ganske uklart ut når jeg trykker på det også?! Men det tenker jeg liksom skal være sånn?

Lillian sa...

Ja, nå er mitt profilbilde gjort om til puslespill. Det forrige var et frimerke og det første var et jeg hadde manipulert i Picnik.com. På fjesboka har jeg lagt til sne på det samme bildet. Så du kan si at jeg morer meg litt med det...:)

Marit sa...

Det skal nå jeg også gjøre...når jeg kommer så langt....

Anita Steigre sa...

Jeg har også flikka på profilbildet mitt og det ser grumsete ut som lite. Er nok ikke så rart... mange detaljer som skal klumpes sammen i mindre størrelse. Kanskje prøve en "resize"? Tror det er mulig både på Pic2Life og picnic. Jeg har visst ikke prøvd selv... men det er kanskje en mulighet.

Anita Steigre sa...

Nå har jeg endra størrelsen på mitt bilde til 80*(et eller annet) - brukte resize-funksjon og skrev 80 i det ene feltet og da fylte det andre seg ut for å beholde fasongen. Nå er det ikke knudrete. Herved overbrakt tips :-)